Bästa ägg-i-ett-hål burgerrecept: Gör en 'snygg' brunch på bara 25 minuter

Tanken på att ta itu med ett ägg-i-ett-hål burgerrecept kan låta skrämmande först.

Men gläd dig, brunchälskare, för vi har äntligen hittat ett enkelt sätt att göra denna snygga, smakrika häftklammer hemma.



Hur enkelt, exakt? Det här ägg-i-ett-hål-burgerreceptet har bara åtta ingredienser, och du kan förbereda det hela på 25 minuter eller mindre.



Titta på videon ovan för att se In The Know-producenten Nicholas Rudzewick prova receptet. Eller fortsätt läsa för att se hur det görs.

Hur man gör: Enkelt ägg-i-ett-hål-burgerrecept

Det krävs inte en boujee-brunchmeny för att laga denna hamburgare. Istället behöver du bara åtta objekt. (Obs: Detta recept ger fyra portioner):



  • 1 pund nötkött
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk smör
  • Fyra ägg
  • Fyra skivor ost
  • Fyra hamburgarbullar
  • Ett litet glas

Så här sätter du ihop allt:

  1. Forma tre, lika stora nötköttbiffar. Använd sedan locket på ditt glas för att skära ett cirkulärt hål i mitten av varje patty (de ser i princip ut som munkar vid denna tidpunkt). Använd den extra nötköttet från dina tre första patties, forma den fjärde pattinen och skär också ett hål inuti den.
  2. Värm upp en stekpanna och smält ditt smör. Tillsätt kakorna och koka dem i ungefär två minuter. Vänd sedan biffarna och knäcka ett ägg i var och en.
  3. Krydda äggen med salt och peppar, täck sedan över stekpannan och låt dem koka tills de vita stelnar.
  4. Ta bort locket och tillsätt en skiva ost till varje hamburgare. Täck över stekpannan och koka pajerna igen tills osten har smält.
  5. Ta bort patties och rosta snabbt bullarna på din heta panna. Ta sedan bort bullarna och bygg dina hamburgare med såser och pålägg som du väljer.

In The Know finns nu tillgängligt på Apple News - följ oss här !

Om du gillade den här historien, kolla in den här artikeln på den här TikTok-favoritglassmaskinen som förvandlar allt till mjuk servering.



Populära Inlägg