Hur man gör frysta grönsaker extra krispiga

Det finns inget värre än att förvänta sig krispiga rostade grönsaker och få fuktig broccoli.

Att arbeta med frysta grönsaker kan kräva lite mer ansträngning för att få dem precis. Tack och lov försökte AmiLin McClure i The Know ett enkelt knep för att göra frysta grönsaker extra krispig i ugnen - och det fungerar.



Allt du behöver är några minuter extra - och AmiLins hack, naturligtvis.



Jag är så glad att prova detta idag eftersom frysta grönsaker kan vara lite mer överkomliga än färska, och de har fortfarande gott om näringsvärde, sa AmiLin.

Enligt Äter bra , grönsaker är en utmärkt källa till vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter. Och frysta grönsaker har lika många näringsämnen som färska eftersom frysning är ett utmärkt sätt att bevara de flesta livsmedel.



AmiLin började med att förvärma ugnen till 425 grader.

hur man klipper hår män

Ta sedan tag i din påse med fryst broccoli och häll den på bakplåten i ett enda lager. Jag har fodrat mina med aluminiumfolie, sa AmiLin.

Hon placerade broccoli i ugnen i 10 minuter. Du bör se till att lämna det tills vattnet avdunstar.



är torrschampo bra för fet hår

Drippa sedan på lite olivolja, sa AmiLin. Och strö på saltet. Se till att allt är jämnt belagt och lägg tillbaka det i ugnen i ytterligare 15 till 20 minuter eller tills broccoli är rostad och krispig.

När AmiLin tog broccoli ur ugnen var varje flora brun och krispig på kanterna.

Jag älskar hur det här blev, sa hon. Jag kunde definitivt äta hela brickan och jag tror att denna mathack är en spelväxlare bara för att broccoli blev så krispig.

Om du gillade den här historien, kolla in den här artikeln om hur man gör snygga, hemlagade okonstruktioner.

Populära Inlägg