Hur man gör hemlagad pizza som smakar som en pizzeria



Vårt team är dedikerade till att hitta och berätta mer om de produkter och erbjudanden vi älskar. Om du också älskar dem och väljer att köpa via länkarna nedan kan vi få en provision. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras.



Glöm att beställa en paj - gör bara ditt eget italienska mästerverk hemma! I detta avsnitt av Cooking Class, Caitlin Sakdalan från Var lycklig Var fet ger en översikt över hur man gör hemlagad pizza som ett proffs. Sakdalan bryter ner allt du behöver veta, från pålägg till att ställa in den perfekta ugnstemperaturen.

Pizza är inte svårt att göra hemma, och det är ett så roligt sätt att träffas med några vänner eller familj och skräddarsy, säger Sakdalan.



Till att börja med tar Sakdalan en hög pizza och bearbetar den till en platt skiva genom att nypa i kanterna.

Allt börjar med deg. Var inte rädd för att plocka upp den och leka med den, säger hon. Vi vill att skorpan ska vara ungefär en halv tum tjock.

Därefter sprider Sakdalan pizzasås på degen. Hon varnar dock för att inte lägga till för mycket sås eftersom det kan förhindra att skorpan blir fin och krispig.



Efter ett lager sås lägger Sakdalan till nyhackad svamp, mozzarellaost, lök och paprika.

En del av att göra en bra pizza är inte bara en kvalitetsdeg utan toppkvaliteter av hög kvalitet, säger hon.

Ett recept är ofta bara lika bra som köksredskapen du gör det med. Hemmakocken rekommenderar att du bakar pizza på en AUGOSTA Pizza Stone för A-plus skorpa.

AUGOSTA Round Pizza Stone , $ 32,99 (Orig. $ 42,99)

Kredit: Amazon

Sakdalan dyker upp pizza i ugnen vid 475 grader Fahrenheit och rekommenderar att det hjälper till att skruva upp ugnen så högt som möjligt.

Medan du inte behöver en vedeldad ugn hemma, vill du ha en varm ugn så att du jämnt kan laga skorpan och alla dina pålägg, säger Sakdalan Om du kan få det hela vägen upp till 550 grader Fahrenheit, det är något vi skulle rekommendera.

Om du gillade den här historien, kolla in den TikToks favoritköksgadget för att laga mat.

Populära Inlägg